Kukorica csőtörők

Páratlan sokoldalúság

Minden kukoricamező más és más. A feltételek és sajátosságok lényegesen eltérnek a különböző területek között. Ezért kínálja a Geringhoff a betakarítási technológiák minden más gyártónál szélesebb választékát. Megadjuk Önnek a szabadságot, hogy olyan kukorica csőtörőt állítson össze, amely megfelel az adott régió és az adott területek igényeinek.

Kukorica csőtörőink hat különböző betakarítási alapelven működnek. A különleges felhasználáshoz kínált extrák és kiegészítők olyan részletekbe menő figyelemmel kialakított, kifinomult megoldások, amelyek által egy egészen egyéni kukorica csőtörőt tud kialakítani a szükségleteinek megfelelően.

Mais Star*

Két egyenként négy késlappal felszerelt, egymással szemben forgó törőhenger erőteljesen, de ellenőrzötten húzza lefelé a kukoricaszárat, miközben a kukoricacsövet a törőléc leszedi.

Mais Star* MS-SC

Két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, alsó horizontális szárzúzó berendezéssel ellátva a törőegység közepén.

Mais Star* Horizon

Két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, a törőegység alatt működő (első) horizontális szárzúzóval.

Mais Star * Collect

Két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, horizontális szárzúzóval és rendrakó csigával felszerelve.

Rota Disc®

Két törőhengeres + integrált vágótárcsás, tarlóvágókéssel szerelt kivitel.

Horizon Star* II

Két törőhengeres + integrált vágótárcsás, alsó horizont tarlóvágóművel szerelt kivitel.

Freedom

A kulcs a szűk sorközű vetéshez.

Gabona asztalok

Legújabb technológia

Gabona asztalaink, a legújabb technológiával felszerelve, hajtóműveinkkel, hidraulikus asztalhosszállító rendszereinkkel, merev és felcsukható kivitelekkel a modern betakarítási eszközök széles választékát nyújtják Önnek.
A hidraulikus asztalhosszállító rendszernek köszönhetően nem okoz gondot a különböző vagy eltérő magasságú terményekhez való igazodás. A releváns körülményekhez történő rugalmas, optimalizált igazodás maximális hatékonyságot biztosít.

Harvest Star*

A Harvest Star* gabona asztal új mércét állított fel a gabona asztalok felcsukási technológiájának területén. A kifinomult kuplungkoncepció egy koncentrált fejlesztés eredménye, és tükrözi azt a legkorszerűbb technikai színvonalat, ami az egész vágóasztalt jellemzi. A motolla, kaszamű, csiga és kardánok mind teljesen automatizáltak és önfeszítők. Ez a rendszer még extrém körülmények között is kiemelkedően erősnek, megbízhatónak és tartósnak bizonyult.

Harvest Star* Vario

Harvest Star* Vario-val ki tudja használni a világ egyetlen felcsukható és asztalhosszban hidraulikusan állítható gabona asztala által nyújtott előnyöket. Ideális körülmények között aránylag könnyű kielégítő eredményeket elérni, de fekvő termésnél vagy különleges terméseknél minden a vágóasztal kialakításának és beállításának technikai finomságain múlik. A Geringhoff aratási specialistái ismerik ezeket a kihívásokat, és olyan optimalizált megoldásokat és újításokat kínálnak, amelyekkel a betakarítása sikeresebb lehet.

TruFlex / TruFlex Razor

A rugalmas késtartók lehetővé teszik a közvetlen talajközeli betakarítást, amit egy talajkövető is segít, ami a betakarító adapter teljes szélességében áthalad. Megnöveli a bevetési lehetőségeket és a vágóasztalt egy többfunkciós, minden terménynél alkalmazható géppé alakítja.

Napraforgó asztalok

Maximális teljesítményre tervezve

A Geringhoff napraforgó asztalok nagyon sokoldalúak. Minden körülményhez és kombájnhoz fellelhető a megfelelő választás a különböző rendszereink közül.

SunLite*

A SunLite* sorfüggetlen napraforgóvágó asztal használatával Ön egy bizonyítottan Geringhoff minőségű, megbízható munkagépet kap.

SunLite Horizon

Kombinálja a SunLite* napraforgó asztal előnyeit egy erőteljes vízszintes szárzúzóval, és megismerheti a SunLite* Horizon koncepcióját.

Egyedi gépek

Innovatív megoldások egyedi igényre szabottan

Különleges talajkörülmények, kísérleti öntözés, terménypróbák és váltakozó sortávolságok figyelembe vétele mellett szakembereink nap mint nap a különböző igényekre és kihívásokra innovatív megoldásokat fejlesztenek ki.
Küldje el különleges igényeit. Önnel közösen megalkotjuk az Ön egyedi gépét.